U.S.V.I. Etna

Activiteit

Your Perspective: Traineeships

Ben jij straks afgestudeerd maar ben je nog niet uitgeleerd?

Dan is een traineeship misschien iets voor jou. Kom op maandag 23 januari naar Your Perspective: Traineeships en stel al je vragen aan alumni van onze faculteit die een traineeship doen!

Een traineeship is een startersbaan waarin je tegelijkertijd ook een opleiding volgt. Dat kan een wo- of hbo-opleiding zijn, maar ook een serie coachingsbijeenkomsten of een andere vorm van opleiding. Voor een traineeship heb je doorgaans geen werkervaring nodig. Meestal duurt een traineeship 1-2 jaar en werk je gedurende die periode aan verschillende opdrachten voor organisaties als een overheidsinstantie of een groot bedrijf. Je hebt vast wel eens gehoord van het Rijkstraineeprogramma, maar er zijn nog veel meer traineeprogramma’s.

In Your Perspective: Traineeships duiken we twee uur lang in de wereld van de traineeships via de ervaringen van onze eigen alumni. Hoe is de selectie voor zo’n programma? Kun je als afgestudeerd literatuurwetenschapper ook een traineeship in de bankenwereld doen? En wat verdien je als trainee? Je kunt al je vragen gedurende twee uur aan alumni van diverse opleidingen stellen.

 

Datum en tijd = 23 januari 2023 17:15-19:00 uur

Locatie = Utrecht

Entree = Gratis

Meer informatie = Your Perspective: Events