U.S.V.I. Etna

Bestuur

 

Hierbij presenteren we aan jullie bestuur VI:

Valentijn As, Voorzitter

Flore Nolet, Vicevoorzitter

Luna van den Bergh, Secretaris

Fabio van Laar, Penningmeester

 

Cari Etnini,

Ondertussen ben ik een bekend gezicht binnen Etna, maar voor wie mij nog niet kent, ik ben Valentijn (of Valentino voor alle docenten Italiaans en Luna die geen Nederlands spreekt). Ik ben 23 jaar en kom uit het altijd zonnige IJsselstein. Ik zit ondertussen alweer in het laatste jaar van de bachelor. Ik heb een niet zo subtiele passie voor Caravaggio en probeer al zijn werken eens gezien te hebben. Je zou bijna denken dat er een luchtbrug bestaat tussen IJsselstein en Rome met hoe vaak ik in de Eeuwige Stad te vinden ben. Deze tripjes combineer ik dan uiteraard met een Aperol Spritz om goed gehydrateerd te blijven. Ik heb laatst Laura Pausini’s albums pas echt ontdekt dus mocht iemand daarover willen bonden, graag! Als voorzitter zal ik dit jaar het aanspreekpunt zijn van de vereniging, dus mocht je iets nodig hebben, leuke ideeën hebben of puur even willen kletsen, mag je me altijd appen.

A presto, Valentijn

 

Hallo allemaal!

Ik ben Flore, derdejaars student Italiaans en dit jaar ben ik de vicevoorzitter. Sommige van jullie kennen me al, omdat ik vorig jaar de voorzitter was, maar voor degenen die me nog niet zo goed kennen introduceer ik mezelf met alle liefde nog een keertje. In het eerste halfjaar zal ik vooral de taken van Luna (onze secretaris) overnemen, daarna zal ik waarschijnlijk meer naar de achtergrond verdwijnen, zodat ik me meer kan richten op mijn minor Zweeds in Amsterdam. Naast mijn studie ben ik ook vaak in het bos te vinden waar ik graag wandel met mijn hond Ralf. Daarnaast speel ik graag gitaar, schaak ik af en toe en ik vind lezen ook wel kek (vooral Sylvia Plath). In ieder geval, ik hoop vooral dat we van dit jaar iets moois kunnen maken!

 

Ciao Etnini!

Ik ben Luna en dit wordt mijn tweede bestuursjaar als secretaris. Ik zou het eerste semester in Rome zitten op Erasmus, maar dat is even anders gelopen dan gedacht. Nu ben ik dus weer lekker in Nederland en zullen jullie me ook vaker zien. Ik heb er heel veel zin in om nog een jaartje in het bestuur te zitten en samen met mijn leuke bestuursgenoten de vereniging te laten groeien. In mijn vrije tijd lees ik graag en ook zit ik op volleybal en werk ik in een boekenwinkel (leukste boekhuis van NL: de Kleine Tovenaar). Ik ben graag onder de mensen en ik sta altijd open voor een drankje. Ook kun je altijd bij me terecht als je vragen hebt over bijvoorbeeld de studie, op Erasmus gaan en alles wat daarbij komt kijken of over hele andere dingen. Ik zie hopelijk snel weer bij de activiteiten en bij de borrels voor een lekkere aperol spritz:).

Un caro saluto, Luna

 

Hallo allemaal,

Ik ben Fabio van Laar en ik zal in het studiejaar 2022/2023 penningmeester zijn van Etna. Ik vind het erg leuk zo nauw betrokken te zijn met de studievereniging en hoop op een goed jaar. Verder woon ik in Lunteren (de uitkrochten van Nederland kun je wel stellen), dus ik moet elke dag nog op en neer… Ik ben natuurlijk erg fan van alles van en in Italië en wil daar ook nog veel gaan ontdekken. Ik ben gek op oude muziek uit de jaren 70 en 80 en doe aan motorcross als sport. Dit is het wel een beetje , ik hoop tot ziens.✌️

Saluti, Fabio