U.S.V.I. Etna

Bestuur

 

Hierbij presenteren we aan jullie bestuur VII:

Maria-Meg Verbaan, Voorzitter

Maaike Stegeman, Secretaris

Fabio van Laar, Penningmeester

 

Ik ben Maria-Meg, 21 jaar en ondertussen derdejaarsstudent bij Italiaans. Ik woon in het steeds verder uitdijende Ede en stap derhalve iedere dag met frisse tegenzin de trein in. Tegenwoordig extra vroeg, aangezien ik dit halfjaar een educatieve minor doe om het schoolvak Nederlands te mogen geven op de middelbare school. Jullie zullen me in het eerste halfjaar daardoor minder vaak zien lopen op de Drift of in de UB, maar vanaf februari ben ik weer volledig op Italiaans gericht. Bij Etna mag ik echter met veel plezier het hele jaar door de rol van voorzitter vervullen, dus weet me vooral te vinden op de bestuurskamer, via onze socials of in de wandelgangen. Ik kijk ernaar uit jullie allemaal weer te zien!

A presto, Maria-Meg

 

 

Hoi allemaal, mijn naam is Maaike, ik ben 19 jaar oud en eerstejaarsstudent bij Italiaans. Komend jaar mag ik de rol van secretaris vervullen bij Etna! Hoewel ik pas net ben begonnen aan de bachelor heb ik er ontzettend veel zin in om er iets moois van te maken dit jaar. Ik kom uit Almelo, maar heb zowaar een kamer gevonden in Utrecht, waar ik nu woon. Naast mijn studie en de studievereniging ben ik ook lid van dansvereniging Udance voor wat ontspanning! Verder houd ik van lezen, paardrijden en ben ik een enorme Disney-fan.

Saluti, Maaike

 

 

Halloo allemaal, ik ben Fabio van Laar en ik zal wederom, net als in het vorige bestuursjaar, de rol van penningmeester op mij nemen. Ik ben 20 jaar en begin nu mijn derde jaar van de bachelor Italiaanse Taal en Cultuur. Ik zou dit eigenlijk het eerste semester in Rome doen, maar daar hadden ze geen kamers meer voor mij (of ik kon ze niet vinden), dus zal ik gewoon in Utrecht te vinden zijn. Verder houd ik erg van muziek luisteren en heb ik als hobby’s motocross en fietsen.

Saluti, Fabio