U.S.V.I. Etna

Bestuur

Hierbij presenteren we aan jullie het lustrum bestuur:

Flore Nolet, Voorzitter

Luna van den Bergh, Secretaris

Valentijn As, Penningmeester

Marije Verdonschot, Vice-penningmeester

 

Hey! Ik ben Flore, tweedejaars student Italiaans en aankomend studiejaar ben ik de voorzitter van de studievereniging. Naast mijn studie speel ik ook  gitaar en speel ik schaak. Daarbij houd ik er ook van om met mijn hond Ralf te wandelen. Ik heb er zin in om met bestuur V er een mooi en gezellig studiejaar van te maken!

 

Ciao! Ik ben Luna en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Italiaanse taal en cultuur. Ik ben de secretaris van het lustrumbestuur:) Sinds kleins af aan roep ik al dat ik italiaans wil spreken en ben ik helemaal verliefd op het land. Bij de studie italiaans voel ik me dus helemaal thuis. Ik zie er dan natuurlijk ook erg naar uit een half jaar op erasmus te gaan naar Italië. Ik kom uit het midden van Limburg en reis tot nu toe nog op en neer naar de uni. Ik werk in een boekenwinkel en op zaterdagavond drink ik graag een drankje na de volleybalwedstrijd met mijn team. Ik heb heel veel zin in komend jaar en hoop jullie allemaal te zien bij de activiteiten!

Ciao! Ik ben Marije, 20 jaar, en het eerste semester zal ik de functie van penningmeester vervullen van U.S.V.I Etna. Veel van jullie kennen me al, omdat ik vorig jaar ook penningmeester was. Inmiddels ga ik mijn derde studiejaar in en ik heb de literatuurtrack gevolgd. Aankomend jaar zal ik echter vaker naar Amsterdam afreizen om daar de minor journalistiek aan de VU te volgen, maar gelukkig zal ik onze prachtige stad Utrecht niet verlaten. Naast mijn voorliefde voor Italië houd ik ook van ballet, tekenen en piano spelen. Ik heb er erg veel zin in om jullie allemaal (weer) op onze activiteiten te zien 🙂 Hopelijk tot snel!

Lieve Etnini, Ik ben Valentijn en zal komend jaar de rol van penningmeester op me nemen. Ik ben 22 jaar en kom uit de metropoolregio IJsselstein. Ik zit in de afronding van mijn eerste bachelor Sociale Geografie & Planologie en tegelijkertijd studeer ik Italiaans. De eerste helft van het jaar zullen jullie mij niet vaak zien, omdat ik dan in Rome ga studeren. De tweede helft van het jaar zal ik Marije’s taken overnemen om te zorgen dat alle centjes ook dan goed worden besteed. Je kan met mij altijd praten over eten, wijn en Italiaanse kunst (en dan het liefste over Caravaggio), maar ik vind Italo Disco ook zeker geen straf. Ik hoop de tweede helft van het jaar met iedereen veel drankjes te kunnen doen! A presto, Valentijn