U.S.V.I. Etna

Actueel nieuws

Belangrijke informatie U.S.V.I. Etna

Cari Etnini,

Vandaag is officieel het nieuwe academische jaar begonnen en hopelijk heeft iedereen er weer zin in! Natuurlijk hoort Etna hier ook bij en draait het niet alleen om studeren dus kan iedereen zich weer inschrijven om lid te worden.??

Lid worden

Via deze link kom je op de website terecht en wordt je doorverwezen naar het inschrijfformulier. Let er even op dat als je je op het begin van je studie hebt ingeschreven als driejarig lid, het kan zijn dat dit lidmaatschap verlopen is. Als je niet meer precies weet of je nog staat ingeschreven, kun je ons altijd appen, mailen of je etna-pasje checken. ✨

Boekverkoop

Vanaf dit jaar is de boekverkoop niet alleen beschikbaar voor eerstejaars studenten, maar voor alle studenten Italiaans. Tot en met morgen, dinsdag 6 september is het mogelijk om de boeken van blok 1 te bestellen. Heb je dit nog niet gedaan, doe dit dan snel want het formulier sluit bijna. Via deze link is het mogelijk om de studieboeken te bestellen. Als je de boeken al besteld hebt, zal verdere informatie snel volgen.

Commissies

Zoals iedereen weet heeft Etna twee commissies: de activiteitencommissie en de reiscommissie. Als je interesse hebt om bij een commissie te gaan of je bent benieuwd wat het inhoudt, kun je ons altijd een appje of mailtje sturen of natuurlijk iemand van het bestuur aanspreken met de colleges:).

We hopen natuurlijk dat iedereen dit jaar weer volop aanwezig is bij de activiteiten en natuurlijk de Etna-reis!?

Un caro saluto,

Bestuur VI USVI Etna    

Valentijn As, Voorzitter

Flore Nolet, Vice-voorzitter

Luna van den Bergh, Secretaris

Fabio van Laar, Penningmeester