U.S.V.I. Etna

Cursus

Aanbod welzijnstrainers Geesteswetenschappen

In blok 4 hebben we vanuit de Welzijnstrainers GW weer een mooi aanbod voor alle studenten. Hieronder het aanbod op een rijtje. Speciale aandacht voor de Block Booster op 25 en 26 april. Tijdens de Block Booster volg jij workshops die jou helpen blok 4 tot een succes te maken! Begin je dag mindful, geef je brein een opkikker, stop met uitstellen, maak een vliegende start met je scriptie, of ga leren motiveren en prioriteren. Bekijk het volledige aanbod op onze website of bekijk de flyer en schrijf je in!

  • 25 & 26 April: Block Booster – Bekijk het programma op onze website of de flyer.
  • Er starten 2 studiegroepen ‘Gezond en effectief studeren’. Eén op maandag 25 april en één op woensdag 4 mei. Kan jij wel wat hulp gebruiken om op een gezonde manier effectief te studeren? meld je dan aan voor een van deze groepen!
  • Op 24 mei gaat de Scriptie Sprint van start. In deze studiegroep ga jij samen met medestudenten aan de slag met het creëren van de juiste omstandigheden voor het schrijven van je scriptie.
  • Binnenkort volgt er meer informatie op onze website over de workshop ‘Coping voor gevorderden’ van 19 mei. Houd dus een oogje in het zeil.