U.S.V.I. Etna

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten die gerelateerd zijn aan de studie Italiaans. Zo worden er geregeld borrels georganiseerd en zijn er bijvoorbeeld pizzaparty’s, lezingen en wijnproeverijen. De geplande activiteiten staan altijd in de nieuwsbrief en zullen ook op de activiteiten groepsapp worden aangekondigd.

De activiteitencommissie stelt zich graag voor:

Hallo allemaal! Ik ben Maria-Meg Verbaan, 19 jaar oud. Ik ben eerstejaars Italiaans en tweedejaars Nederlands. Ik vind de studie Italiaans tot nu toe heel erg leuk! Wat een mooie taal en wat gaaf dat we de mogelijkheid hebben die te leren kennen. In mijn vrije tijd zwem ik graag, lees ik veel en vind ik het heel erg leuk om tijd te steken in commissies! Dit jaar heb ik de eer gekregen het voorzitterschap van de acco op me te nemen. Ik heb er heel veel zin in, vooral ook om op de aankomende activiteiten alle Etnini (beter) te leren kennen. Ik hoop jullie ook 😊 Dus ik zou zeggen: houd de updates van de acco in de gaten, blok de data in jullie hoogstwaarschijnlijk al overvolle agenda’s en heel graag tot snel!

Ciao!! Ik ben Hanne Vermeulen, 19 jaar oud en ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding Italiaanse taal in cultuur. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om de taal te leren! Dit jaar zal ik de rol van penningmeester binnen de acco van Etna op me nemen. Mijn vrije tijd besteed ik aan dansen en leuke dingen doen met vrienden. Ik ben ook dol op het maken/vermaken van kleding. Ik hoop dat mijn creativiteit ook goed van pas komt in de activiteitencommissie!

Hoi! Ik ben Madelief, studente Italiaans & Sociologie. Het aankomende jaar zal ik secretaris zijn van de activiteitencommissie. Dat vond ik het nog wel waard om in te passen in mijn megavolle schema, tussen de sociologievereniging, atletiek training geven en twee studies in. Ik heb er dan ook veel zin in en hoop jullie allemaal te zien op de activiteiten!

 

Ciao Etnini! Ik ben Luna van den Bergh en ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie Italiaans. Ik denk dat de meeste mij wel kennen omdat ik dit jaar ook secretaris ben in het bestuur. Naast mijn leuke bestuurswerk zit ik net zoals vorig jaar in de acco. We gaan er weer een top jaar van maken en hopen natuurlijk dat jullie allemaal bij de activiteiten aanwezig kunnen zijn!